SCR 4 herstelt zich na misstap

SCR 4 blijft goed meedraaien in de competitie. Na 7 wedstrijden is het terug te vinden op een tweede plaats in de competitie met 1 punt achterstand op koploper Theole. Helaas verspeelde het wel de koppositie in en tegen Wadenoijen.

Wadenoijen 3 - SCR 4 2-2
SCR speelde niet een hele beste eerste helft in Wadenoijen. Het had veelvuldig balbezit, maar liep voornamelijk de trechter in waardoor het compact spelende Wadenoijen simpel verweer kon bieden. Wadenoijen werd zelf snel in het zadel geholpen, want na een vermeende handsbal ging de bal op de stip. Xander de Wilt, die een prima wedstrijd keepte, stopte de penalty, maar was wel geslagen bij de rebound. SCR probeerde het voornamelijk uit de tweede lijn, maar echt succes leverde dit niet op. Vlak voor rust was het dichtbij de gelijkmaker, maar Dennis Nobel miste op een haar na de voorzet van Matthijs Nobel. Na rust speelde SCR gelukkig wel meer over de vleugels en was het ook veel gevaarlijker. Uiteindelijk resulteerde dit in de 1-1. Davy de Ligt zette voor, waarna Dennis Nobel vanaf een meter of 5 kon afronden. SCR ging hierna vol voor de winst, maar kreeg vlak voor tijd het deksel op de neus. Xander de Wilt had nog een prima reactie in huis op een inzet van dichtbij, maar de bal caramboleerde via enkele benen het doel in. Vlak voor het eindsignaal kwam SCR alsnog langszij. Erik Uijttewaal zette hard voor, waarna Mark Veld van dichtbij afdrukte: 2-2. Door het puntenverlies moest SCR 4 helaas de koppositie afstaan aan Theole 5.

SCR 4 - Teisterbanders 5 6-0
De dag van SCR begon weer goed. Niels Vernooij was aan de beurt om de heren van een ontbijt te voorzien en dat deed de heren zichtbaar goed. Want waar vooraf een moeilijke pot werd verwacht, had SCR geen kind aan nummer 3 Teisterbanders 5. Uiteindelijk ging SCR met een verdiende 1-0 voorsprong rusten. Niels Vernooij had op links een prima actie in huis, maar stuitte op de keeper. Dennis Nobel was er echter als de kippen bij om de rebound binnen te tikken: 1-0. Direct na rust kwam SCR op 2-0. Matthijs Nobel had een mooie diepe bal in huis op Jelle Threels, die de keeper omspeelde en de bal in het lege doel schoot. Daarna ging het hard. Robert van Dee maaide eerst over een voorzet van Threels heen, maar in de scrimmage werkte hij de bal alsnog achter de keeper: 3-0. De 4-0 was de mooiste aanval van de ochtend. Wesley Vink, die na ongeveer 1 jaar sabbitical (vakantietje, botoxje, detox-kuurtje, de hele mikmak) weer terugkeerde op het warme nest, legde de bal achter de verdediging, waardoor Robert van Dee kon terugleggen op de meegelopen Erik Uijttewaal die de bal in de linkerhoek schoof. Vink was zelf de maker van de 5-0 en 6-0. Nadat Robert van Dee werd gevloerd in de zestien, mocht hij aanleggen voor een penalty en faalde niet. De 6-0 volgde na een dieptepass van Robert van Dee, die Vink vanuit een moeilijke hoek snoeihard en hoog binnenschoot.