SCR 2 verliest 2 punten in slotfase

SCR 2 heeft in de strijd om de top 3 plekken dure punten laten liggen. In Wadenoijen werd er met 1-1 gelijkgespeeld tegen het plaatselijke tweede, waardoor SCR afzakt naar een gedeelde vierde plaats op de ranglijst. Het tegendoelpunt werd pas in de slotfase geïncasseerd, waardoor SCR eigenlijk 2 punten weggaf. Man of the Match bij SCR werd Dennis Nobel. Hij ging naar huis met een bon voor de tweede pannenkoek gratis bij De Pannekoekenbakker in Buren (alleen toepasbaar op de meest goedkope pannenkoek) van teammanager Johan Jonkers.

SCR speelde alweer de zoveelste wedstrijd op ku(ns)tgras dit seizoen. Daarom is het verslag ook weer wat verlaat, want de webmaster kon nu pas fatsoenlijk achter zijn computertje plaatsnemen. Erik Uijttewaal ondervond ook de nodige hinder van de grasmat, want bij een rempoging voor een inworp kukelde hij prachtig voorover richting boarding.

Uiteraard werd er ook nog gevoetbald en SCR had de beste mogelijkheden in de eerste helft. De eerste was voor Robert van Dee, die na een mooie diepe bal van Roderik Kieft vanaf een meter of 20 op de paal volleerde. Tweede grote mogelijkheid was voor Erik Uijttewaal, die hard via een Wadenoijense rug over schoot. Wadenoijen kwam er af en toe gevaarlijk uit, maar wist keeper Michael van Lent niet dusdanig in de problemen te brengen. Hierdoor bleef het bij een 0-0 ruststand.

Na rust had SCR opnieuw een levensgrote kans. Marvin Verbeek kopte in eerste instantie op de keeper en in de rebound kopte hij rakelings naast. Uiteindelijk kwam SCR verdiend op voorsprong. Roderik Kieft bediende Dennis Nobel, die van dichtbij de bal onder de keeper doortikte: 0-1. SCR kreeg hierna kansen op meer, maar kreeg Wadenoijen ook niet definitief op de knieën. Uiteindelijk kreeg SCR hiervoor de rekening gepresenteerd. Met nog enkele minuten maakte Wadenoijen na een uitval de 1-1. Xander van de Wild werd hierbij overduidelijk gehinderd, maar de scheidsrechter liet doorspelen. De tijd was hierna te kort om nog een overwinning te forceren.

A.s. zondag om 14:30 wacht een thuiswedstrijd tegen HHC'09 2, die eveneens met 10 punten op de gedeelde 4e plaats is terug te vinden met SCR 2. Hierdoor wordt er weer een spannende pot verwacht!

 

Statistieken

Eindstand Wadenoijen 2 - SCR 2: 1-1
Doelpuntenmaker SCR: Dennis Nobel

Opstelling SCR


Michael van Lent


Dennis Nobel
**Man of the Match**

 


Marvin Verbeek

 


Ronald van Mourik

 


Niels Uijttewaal


Davy de Ligt

 


Roderik Kieft

 


Erik Uijttewaal

 


Mark Veld

   


Sven Quint

 


Robert van Dee

   

Wissels SCR


Xander van de Wilt (60/in)

 


Martin Meurs jr. (75/in)