Wadenoijen en SCR in balans

Voor het hele verslag..


Wedstrijd: WADENOIJEN 1 - SCR 1

Datum: 10-09-2017
Status: 2e bekerwedstrijd

Eindstand: 2-2
Ruststand: 1-0
Scoreverloop: 1-0, 1-1, 1-2, 2-2
Doelpuntenmaker(s): Dennis Veldhuizen (2x)

Opstelling SCR

Keeper: Wesley Broekhuizen
Verdediging: Hans van Blijderveen, Wesley Vink, Jeroen Veldhuizen, Mike van de Ven
Middenveld: Tim Schipper, Willem Verweij, Robert van der Laan, Dennis Veldhuizen
Aanval: Charles van Oort, Thijs van der Lee
Wissel: Xander van der Wild, Sven Quint, Bas van Ekeren

Wedstrijdverslag
SCR 1 toonde vandaag niet haar beste kant in de wedstrijd tegen Wadenoijen 1. De 2e bekerwedstrijd werd tegen de 5e klasser schamel gelijk gespeeld, 2-2.

Aan het begin van de wedstrijd werd de trend voor het verdere verloop van de wedstrijd gezet. Slechte passing en weinig beweging zorgden ervoor dat weinig ballen aankwamen. Waar er in de wedstrijd tegen Sparta ’30 spelers bereid waren om de tegenstander af te jagen, lukte dit vandaag totaal niet. Gezegd moet worden dat Marvin Verbeek en Maarten Ahlers geblesseerd afvielen op de training en Roderik Kieft de warming up van de wedstrijd moest verlaten. Ook Martijn Winters belde een uur voor aanwezigheid van de wedstrijd ziek af. Gelukkig waren Sven Quint en Bas van Ekeren bereid om na de wedstrijd van het 2e over te komen naar het 1e.

Nadat Wadenoijen op 1-0 was gekomen, speelde het de gehele 1e helft uit zonder al te veel in de problemen te komen. Dat dit tevens de ruststand was, verbaasde overigens niemand want Wadenoijen kon aanvallend ook weinig vuist maken.

Vermoedelijk werd er in de kleedkamer het een en ander rechtgezet en leek de ploeg uit Rijswijk 4-3-3 te gaan spelen. In de 46e minuut scoorde Dennis Veldhuizen de 1-1 vanuit een lange bal van achteruit, 1-1.

SCR ging iets beter spelen maar nog steeds ver ondermaats. Wadenoijen kreeg geen vat meer op de wedstrijd en de gehele wedstrijd speelde het spel zich rond de middenlijn af met weinig beweging en weinig echte kansen. Toen SCR toch op voorsprong kwam door goed doorzetten van Mike van der Ven en een pass van Bas van Ekeren, hadden de 22 spelers en het publiek het gevoel dat dit de eindstand zou worden. SCR die niet wilde en Wadenoijen die niet kon. Toch werd het in de, jaja echt waar, 106e minuut 2-2. Een vermeende handsbal in de 16 was genoeg aanleiding om Wadenoijen aan een punt te helpen, 2-2.

Volgende week zaterdag speelt SCR haar laatste beker (poule)wedstrijd. Tegenstander Brakel is koploper in de poule met 6 punten uit 2 wedstrijden. Bij winst is SCR zich verzekerd van een plaats in de volgende ronde. Aanvang wedstrijd 17:00 uur.BR> Na afloop van de wedstrijd wordt de voorbereiding gezellig afgesloten met een BBQ en vanaf 21:00 uur een zanger. Iedereen is van harte welkom op de BBQ maar opgeven is wel handig via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.